#95 0xc000007b

Open
opened 3 months ago by bassmanseidell · 2 comments

I keep getting this error and after 2 hours I have no idea how to fix it. Here is the full message I get

System.ArgumentException: Process with an Id of 9964 is not running. at System.Diagnostics.Process.GetProcessById(Int32 processId, String machineName) at System.Diagnostics.Process.GetProcessById(Int32 processId) at Ashita.Classes.ManagedInjector.InjectModule(Int32 processId, String module, Boolean suspendProcess) at Ashita.Classes.AshitaInjector.<>cDisplayClass1_0.b0()

I keep getting this error and after 2 hours I have no idea how to fix it. Here is the full message I get System.ArgumentException: Process with an Id of 9964 is not running. at System.Diagnostics.Process.GetProcessById(Int32 processId, String machineName) at System.Diagnostics.Process.GetProcessById(Int32 processId) at Ashita.Classes.ManagedInjector.InjectModule(Int32 processId, String module, Boolean suspendProcess) at Ashita.Classes.AshitaInjector.<>c__DisplayClass1_0.<LaunchConfiguration>b__0()
atom0s added the
question
label 3 months ago
atom0s self-assigned this 3 months ago
atom0s commented 3 months ago
Owner

This error is generally due to one of the following issues:

  • You are missing the requirements to run Ashita. https://docs.ashitaxi.com/requirements/
  • You are not running Ashita as an Administrator. (Right-click Ashita.exe > Run as Administrator)
  • You have an anti-virus program that is interfering with Ashita working properly.
  • Your game is not properly installed/updated.
This error is generally due to one of the following issues: * You are missing the requirements to run Ashita. https://docs.ashitaxi.com/requirements/ * You are not running Ashita as an Administrator. (Right-click Ashita.exe > Run as Administrator) * You have an anti-virus program that is interfering with Ashita working properly. * Your game is not properly installed/updated.
bassmanseidell commented 3 months ago
Poster

When I check files, all 55k are checking okay. I am trying my windows is showing .net 4.0 installed but when I try to install 4.5 or 4.8 it says that it is updated already. I tried shutting off virus protection and still nothing. I have no idea what is going on. The retail POL works fine but the bootloader isn’t

When I check files, all 55k are checking okay. I am trying my windows is showing .net 4.0 installed but when I try to install 4.5 or 4.8 it says that it is updated already. I tried shutting off virus protection and still nothing. I have no idea what is going on. The retail POL works fine but the bootloader isn't
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No Assignees
2 Participants
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
Cancel
Save
There is no content yet.