System.ArgumentException: Process with an Id of 3500 is not running. #35

Closed
opened 5 years ago by Ceracyst · 2 comments
Ceracyst commented 5 years ago

Ashita crashed on launching FFXI. This was the error message I received. I'm not sure how to fix this or if this was something I should report. Just wanted to be helpful.

System.ArgumentException: Process with an Id of 3500 is not running.
at System.Diagnostics.Process.GetProcessById(Int32 processId, String machineName)
at System.Diagnostics.Process.GetProcessById(Int32 processId)
at Ashita.Classes.ManagedInjector.InjectModule(Int32 processId, String module, Boolean suspendProcess)
at Ashita.Classes.AshitaInjector.<>c__DisplayClass1_0.b__0()

Ashita crashed on launching FFXI. This was the error message I received. I'm not sure how to fix this or if this was something I should report. Just wanted to be helpful. System.ArgumentException: Process with an Id of 3500 is not running. at System.Diagnostics.Process.GetProcessById(Int32 processId, String machineName) at System.Diagnostics.Process.GetProcessById(Int32 processId) at Ashita.Classes.ManagedInjector.InjectModule(Int32 processId, String module, Boolean suspendProcess) at Ashita.Classes.AshitaInjector.<>c__DisplayClass1_0.<LaunchConfiguration>b__0()
Owner

Make sure your anti-virus is not interfering. Also be sure that you have all the requirements installed.

Make sure your anti-virus is not interfering. Also be sure that you have all the requirements installed.
Owner

Closing due to inactivity.

Closing due to inactivity.
atom0s closed this issue 5 years ago
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No Assignees
2 Participants
Notifications
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
There is no content yet.