#108 Help! Wont load.

Closed
opened 11 months ago by eps · 1 comments
eps commented 11 months ago

System.Exception: Failed to inject Ashita!

Error: 0
at Ashita.Classes.AshitaInjector.<>c__DisplayClass1_0.b__0()

System.Exception: Failed to inject Ashita! Error: 0 at Ashita.Classes.AshitaInjector.<>c__DisplayClass1_0.<LaunchConfiguration>b__0()
eps closed this issue 11 months ago
eps reopened this issue 11 months ago
heals commented 11 months ago

I’m sorry but this bug is in no way helpful to anyone.

If you had taken the time to use the search function you would have discovered that 90% of all people opening an issue have this error message and most of them at least have the decency to describe what they did or share more information (or at least even paste the whole error message instead of half of the first line).

It would also probably be the wiser choice to just as in Discord instead of opening an issue that should only be used for actual Ashita bugs instead of problems with your personal configuration.

https://discord.gg/Ashita

I'm sorry but this bug is in no way helpful to anyone. If you had taken the time to use the search function you would have discovered that 90% of all people opening an issue have this error message and most of them at least have the decency to describe what they did or share more information (or at least even paste the whole error message instead of half of the first line). It would also probably be the wiser choice to just as in Discord instead of opening an issue that should only be used for actual Ashita bugs instead of problems with your personal configuration. https://discord.gg/Ashita
eps closed this issue 11 months ago
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No Assignees
2 Participants
Notifications
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
There is no content yet.